Yeni
Barkod : 8690857020836 Ürün Kodu : ST03778

Ark Şeffaf Plastik 3 lü Hareketli Evrak Rafı

0 Yorum
  • 3'lü hareketli evrak rafı
  • Masaüstü kullanımına uygun
  • Şeffaf renk
  • Darbeye ve düşmeye dayanıklı
  • Plastik malzeme
251,45 TL
Kdv
Dahil
KDV : %20
TL 'den başlayan taksitlerle
Kampanyalar
Bu Ürün İçin Kampanya Bulunamadı.
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • Ark Şeffaf Plastik 3 lü Hareketli Evrak Rafı

    Ark 2083 plastik evrak rafı, ofis ve iş yerlerindeki masaların ayrılmaz parçalarından biridir. Evrakların dağılmadan dizilebilmesine olanak tanıyan bu raf, evlerde ve okullarda da sıklıkla kullanılır. Çalışma masalarını düzene koyma konusunda en işlevsel ürünlerden biri olan bu plastik evrak rafı, en uygun fiyatlarla Ultrasepet üzerinden satın alınabilir.

    Ofis malzemeleri üretiminde kullanıcıların güvenini kazanmış Ark markası tarafından üretilen 2083 evrak rafı, şeffaf bir yapıya ve şık bir tasarım sahiptir. Bu nitelikleri ile ofislere ve çalışma ortamlarına sadelik katmaktadır.

    Üç raftan meydana gelen Ark plastik evrak rafı, kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir. Sert yapıda olan bu raf, deforme olmaz ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar.

    Ark 2083 Hareketli 3'lü Plastik Evrak Rafı Darbelere ve Düşmelere Karşı Dayanıklı mıdır?

    Ark 2083 masaüstü evrak rafı, uzun ömürlü kullanım hedeflenerek üretilmiş bir üründür. Bu hedef doğrultusunda üretiminde güçlü bir plastik malzeme kullanılmıştır. Üzerine konabilecek belgelerin ağırlığını taşıyabilecek güçte olan Ark 2083 evrak rafı, olası darbelere karşı da dayanıklıdır. Kasıtlı bir şekilde fiziksel müdahalede bulunmadığı sürece kırılması söz konusu olmayan bu evrak rafı, düşmelere karşı dirençlidir.

    Ark 2083 Hareketli 3'lü Plastik Evrak Rafı Kaliteli midir?

    Ark 2083 gibi hareket edebilme fonksiyonuna sahip evrak raflarının bağlantı noktalarının kalitesi son derece önemlidir. Bu noktaların çabuk bozulması, evrak rafının kullanım dışı kalmasına sebep olabilir. Ark 2083’ün hareket etmeye yarayan ve yüksek kaliteye sahip olan aparatları, kullanım sırasında yerinden çıkmaz. Ayrıca sürekli kullanıma uygundur ve bu süreçte fonksiyonunu yitirmez.

    Ark markasının kalitesi ve Ultrasepet güvencesiyle sahip olunabilecek bu evrak rafı, kurulu bir halde gelir. Kullanılmayacağı sürelerde saklanması gerekirse, birleşme noktalarından sökülebilir. Ark 2083 evrak rafında herhangi bir cıvata yoktur. Bu nedenle manuel olarak sökülüp takılabilir. Sökme takma işlemlerinde bağlantı noktaları deforme olmaz ve bu işlem dikkatli bir şekilde yapıldığı takdirde ürün herhangi bir zarar görmez.

    Ark 2083 Hareketli 3'lü Plastik Evrak Rafı Masaüstü Kullanım İçin Uygun mudur?

    Ark markasının pratik kullanımlı ofis malzemeleri arasında yer alan 2083 hareketli evrak rafı, kompakt ebat ölçüleri sayesinde çok fazla yer kaplamaz. Küçük bir alanda büyük işler yapabilen evrak rafı, masayı ve çekmeceleri meşgul eden evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar.

    Ark 2083 evrak rafı, düzen ile birlikte hızlı kullanım imkânı da sunar. Masaüstü kullanıma uygun olduğu için evraklar her zaman ulaşılabilir bir noktada durur. Çalışma masasının bir köşesine rahatlıkla konumlandırılabilir, masada çalışmayı engellemez ve çalışma alanını daraltmaz. Ayrıca ürün son derece hafif olduğu için rahat taşınır ve yeri kolayca değiştirilebilir.

    Ark 2083 Hareketli 3'lü Plastik Evrak Rafının Kapasitesi Yeterli midir?

    Bir evrak rafından beklenebilecek tüm işlevleri yerine getirebilen Ark 2083 evrak rafı, ortalama bir ofis için optimum düzeyde verim sağlar. Üç katlı bu evrak rafının kapasitesi oldukça geniştir. Alttaki iki raf ile bir üstteki rafın arasındaki boşluk yeterince yüksektir. En üst rafın üzeri açık olduğu için çok sayıda evrak dizmek için uygundur.

    Ark 2083 üç katlı evrak rafının yatay boyutları, bir A4 kağıt ile denktir. Dolayısıyla en çok kullanılan boyut olan A4 ölçülerindeki tüm belgeler bu evrak rafında rahatlıkla muhafaza edilebilir. Daha küçük boyutlardaki fişler ve faturalar için de bu evrak rafının bir katı ayrılabilir.

    Hareketli bir model olduğu için evrak dizmenin kolay olduğu bu evrak rafından belge almak da son derece basittir. Raflarda bulunan yan bariyerler, bir belge konulurken ya da alınırken diğer belgelerin etrafa saçılmasını önler. Açık bir halde kullanılarak evrak rafının kapasitesi artırılabilir. Daha az yer kaplaması için ise ürünün kapalı halde kullanılması daha uygundur.
Benzer Ürünler