Yeni
Barkod : 8692813002306 Ürün Kodu : ST09902

Kızılay Sade Soda Doğal Maden Suyu 200 ml. 24 lü

0 Yorum
  • Kemik ve diş gelişimini destekler. 
  • Vücuttaki yağı metabolize eder. 
  • Kan basıncını dengeler ve korunmasına katkı sağlar.
  • Cilt dostudur, kolajen üretimini destekler.
  • Bu ürün Kargo ile GÖNDERİME UYGUN DEĞİLDİR
111,82 TL
Kdv
Dahil
KDV : %1
TL 'den başlayan taksitlerle
Kampanyalar
Bu Ürün İçin Kampanya Bulunamadı.
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • Kızılay Doğal Maden Suyu

    Bu ürün kargo ile gönderime uygun değildir. Sadece Konya içi servis bölgelerimize kendi araçlarımızla teslimat sağlanabilir.
    Mineralin sofranızdaki en saf hâli Kızılay doğal maden suyu; şimdi altılı paketiyle ultrasepet ile evlerinizde. Yüz senelik deneyim ve Türk Kızılayı’nın özeniyle şişelenen Kızılay doğal maden suları artık aynı özenle ve ultrasepet güvencesiyle bir tıkla kapınıza geliyor. Ultrasepet sizler için doğru maden suyunu öneriyor.

    Kızılay Doğal Maden Suyu Nerede Üretiliyor?

    Yılda bir milyar şişeden fazla maden suyu üretimi yapan Türk Kızılayı, doğanın kalbinden çıkarttığı doğal kaynak sularını Afyon ve Erzincan’daki modern fabrikalarında, tamamen hijyenik koşullarda şişeleyerek ultrasepet aracılığıyla sizlere sunuyor. Özellikle hazımsızlık problemi yaşayan bireyler için oldukça faydalı olan Kızılay maden suyu, el değmeden üretilip paketlenmektedir.

    Kızılay Maden Suyu Ne Zaman İçilmeli?

    Maden suyu güne başlarken, gün içinde ve akşam saatlerinde tüketilebilir. Özellikle vücudun susuz kaldığı yaz ve kış aylarında günde 1 bardak maden suyu tüketilmesi tavsiye edilir. Şişkinlik ve hazımsızlık gibi sorunlara iyi gelen maden suyu, yemeklerden hemen sonra içilirse mideyi daha fazla şişirir. Bu yüzden yemek yedikten 1 saat sonra içilmesi tavsiye edilmektedir.

    Günde Ne Kadar Kızılay Maden Suyu İçilmeli?

    Maden suyu yetişkinlerde günde en az 2 şişe tüketilmelidir. Özellikle sindirim problemi yaşayan kişilerin günde 2 şişe maden suyu içmesi önerilmektedir. 7 yaşından büyük olan çocuklar günde 1 şişe maden suyu tüketebilir. İçeriğinde fazla florür bulunan maden sularında, 'Bebekler ve 7 yaşından küçük çocukların düzenli tüketmesi uygun değildir.' ibaresi kullanılmaktadır.

    Kızılay Maden Suyunun Zararları Nelerdir?

    Maden suyunun tüketimi her ne kadar faydalı olsa da, aşırı tüketilmesi halinde ciddi sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Özellikle 10 litreye kadar içilen maden suları, su zehirlenmesi adı verilen sağlık sorununa yol açabilmektedir. Bununla birlikte maden suyu sodyumun dışarı atılmasını da sağlar. Aşırı tüketilmesi halinde vücutta azalan sodyum, ölümcül sonuçlara yol açabilir.
    Ciddi kronik rahatsızlığı olan kişiler, yüksek tansiyon hastaları ve emziren anneler maden suyu tüketmeden önce mutlaka doktora danışmalıdır.
    Sağlığınıza ultra önem veriyoruz.

    1 Şişe Kızılay Maden Suyu Kaç Kalori?

    Sade maden suyu, kalori içermemektedir. Limonlu maden suyunun 1 şişesinde ortalama 40 kalori vardır.

    Soda İle Maden Suyunun Farkı Nedir?

    Halk arasında maden suyu ve soda birbirinin yerine kullanılsa da, aslında birbirlerinden farklıdır. Soda; içilebilir suya karbondioksit eklenmesiyle hazırlanır ve mineral içermemektedir. Maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkartılan, çözünmüş mineral tuzları, gaz ve elementler içeren bir içecektir. Maden suyu ve soda mideyi rahatlatma özelliklerine sahip olsa da, sodanın bunun dışında herhangi bir işlevi bulunmamaktadır. Maden suyu ise yukarıda bahsettiğimiz gibi sağlık açısından oldukça faydalıdır.
Benzer Ürünler